начало
описание
меню
дегустации
кетъринг
местоположение
контакти
галерия
новини
За ценителите на хубавото вино и добрата кухня
Дегустации
» начало » дегустации

 

EN English

Виртуална разходка
» Виртуална разходка


Facebook

Дегустацията представлява метод за органолептична оценка за качеството и състоянието на определена проба вино.

Сполучливата комбинация между ястие и вино е един от моментите на абсолютно щастие за всеки гастроном. И виното, и храната печелят от успешното им съчетаване - неподозирани досега вкусови аспекти на храната могат да изпъкнат чрез подходящото вино и обратното - виното може да "разцъфне" в нова светлина чрез правилното ястие.

Ако харесвате различните неща, значи ще оцените майсторското съчетание на няколко порции от нашето меню, вместо стандартното, което обикновено търсите във всеки друг ресторант.

При нас може да организирате дегустации на бели и червени бутикови вина под вещото ръководство на професионален енолог. Предлагаме също за луксозните клиенти няколко степенни винени вечери, със съобразена според дегустираното вино храна. Изготвят се индивидуални програми съобразно желанието на туроператора, които могат да включват и фолклорни представления от региона и България. По този начин гостите биха могли да се запознаят с българската винена култура, винопроизводството и националните фолклорни традиции.

Ще се радваме да работим заедно, ще откриете в наше лице опит и професионализъм. А за традиционалистите предлагаме подбрани ястия от българската национална кухня.

По предварителна заявка, на посочените в раздел КОНТАКТИ телефони за връзка, се провеждат дегустации, от специалистите на избата.

Дегустациите се предхождат от представяне на избата и технологичния процес.

Комплекс “ЛЕВЕНТА” е място, където всеки клиент може да се наслади на добрата храна, напитки и атмосфера по всяко време на годината.

НАЗДРАВЕ!

ОТ ЕКИПА НА КОМПЛЕКС “ЛЕВЕНТА”

 

Web design Fashion.bg Copyright © 2006 Комплекс Левента